Swanbeautystudio.nl - Brazilian wax Rotterdam | Ontspanningsmassage

Afslank Massage / Anti Cellulitis Massage

Afslank Massage / Anti Cellulitis Massage

Afslankmassage is een goed alternatief voor een dure liposuctie behandeling en helpt de doorbloeding van het onderhuidse bindweefsel te verbeteren, waardoor vocht en afvalstoffen, die zich vaak ophopen in vetcellen, beter afgevoerd kunnen worden.

Door een afslankmassage verlies je geen gewicht; wel worden de cellulite en vetophopingen aanzienlijk door de stevige en diepe massagetechniek.

Het is zelf bewezen dat men hierdoor 1 à 2 kleding maten slanker kan worden. Wil je echt meer gewicht verliezen is naast de afslankmassage  een gezonde levensstijl met gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning een mooie doeltreffende combinatie!

Waarom een Anti Cellulite Massage?

De anti cellulite massage wordt ingezet voor het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis. De anti cellulite massage kan op elk gewenst lichaamsdeel worden toegepast. Bij de anti cellulite massage maken we gebruik van verschillende technieken.

Deze dragen bij om het weefsel te stimuleren, vocht en vetcellen af te breken en de cellulite te verminderen. De anti-cellulite cups kunnen tussen behandelingen door ook thuis gebruikt worden. Wij adviseren gemiddeld 10 behandelingen van minimaal 2 keer per week voor het beste resultaat.

Swanbeautystudio.nl - Brazilian wax Rotterdam | Ontspanningsmassage

Afspraak Maken?

Wil jij genieten van een heerlijke beauty behandeling bij Swan Beauty Studio. Wij staan altijd voor je klaar!

WhatsApp whatsapp
Bel ons phone
chat Contact